Седмица на психотерапията Джордж и Васо Василиу 2017

Дата на провеждане: 31 август –03 септември 2017

Мястото на провеждане: град Бургас, Експозиционен център Флора в Морската градина.

Програма на Седмицата на психотерапията

За кого: За практици и обучаващи се в помагащите професии (психотерапевти, психолози, социални работници, лекари, учители);  за художници, както и за специалисти от други сфери на „работата с хора” (бизнесмени, мениджъри, юристи и др.). В Седмицата са включени 9 уъркшопа, водени от психотерапевти и социални работници от старши треньори към Европейската асоциация по фамилна терапия, от лицензирани представители за България на Милтон. Х. Ериксон Фондация, САЩ – Румен Георгиев, Женя Георгиева и екип.

Можете да изберете в колко дни и в кои уъркшопи да участвате. Участието в 4-те дни се равнява на 36  учебни часа тренинг. Описание на уъркшопите и представяне на водещите.

Регистрация: 1) Задължително попълване на Заявка за участие (изпраща се на адрес: pisep.institute@gmail.com)
2) Внасяне на такса-участие по банков път.
Получател: ПИСЕЛ, IBAN: BG63PRCB92301030971714, SWIFT BIC: PRCBBGSF, ПроКредит Банк, клон София

При изпращане на Заявка за участие ще получите потвърждение (в срок от 2 дни), че тя е получена. Ако не получавате такова, по-добре  изпратете заявката си отново, или ни се обадете.

Можете да изберете в колко дни и в кои уъркшопи да участвате, като посочите това в заявката си за участие. Сертификатът на участника ще включва съответния брой учебни часове.

Такса-участие: Виж Такса за участие

За повече информация: – Доротея Панова 0893 583231