Седмица на психотерапията “Джордж и Васо Василиу” 2016

Дата на провеждане: 28, 29, 30 август 2016

Мястото на провеждане: София, ул. Княз Борис Първи 73

В Програмата на Седмицата на психотерапията ще има 7-8 уъркшопа, разпределени по следния начин. В първите два дни, 28 и 29 август, ще бъдат представени различни психотерапевтични модалности: системна фамилна психотерапия, арт психотерапия, музикотерапия, психодрама и психодинамична психотерапия. В третия ден, 30 август в рамките на 6 часа ще бъде семинарът на Федон Калотеракис – специален гост-преподавател на Седмицата. Федон Калотеракис ще представи практически уъркшоп на тема Разрешаване на конфликти. Подробната програма ще можете да намерите в началото на юли ТУК.

За кого: За практици и обучаващи се в помагащите професии (психотерапевти, психолози, социални работници, лекари, учители); за художници, както и за специалисти от други сфери на „работата с хора” (бизнесмени, мениджъри, юристи и др.). В Седмицата са включени 7 – 8 уъркшопа, водени от психотерапевти – старши треньори към Европейската асоциация по фамилна терапия, от лицензирани представители за България на Милтон. Х. Ериксон Фондация, САЩ, от Българска асоциация по музикотерапия, КЕТЕА, Гърция и др.

Участието в 3-те дни се равнява на 20  учебни часа тренинг.

Регистрация: 1) Задължително подаване Заявка за участие (изпраща се на адрес: pisep.institute@gmail.com)
2) Внасяне на такса-участие по банков път.
Получател: ПИСЕЛ, IBAN: BG63PRCB92301030971714, SWIFT BIC: PRCBBGSF, ПроКредит Банк, София, клон П. Евтимий

Местата за Седмицата на психотерапията 2016 са само 30. Регистрацията ще приключи при запълване на бройката.

При изпращане на Заявка за участие ще получите потвърждение (в срок от 2 дни), че тя е получена. Ако не получавате такова, по-добре  изпратете заявката си отново, или ни се обадете.

Такса-участие: Виж Такса участие

За повече информация: – Валентина Маринова 0896 753837